Gothenburg, Sweden
0703 760 780
hans.akersten@outlook.com

Thats Improv

Thats Improv

Räck upp handen om du någonsin har investerat i en utbildning som varit ineffektiv.
Jag förstår din frustration. Efter två veckor är allt som vanligt och det man har kvar är en kul historia om vad som hände på den här kursgården. Vi har inte skapat något resultat. Det kommer du inte att få uppleva tillsammans med oss.

Välkommen till ett lärande som förändrat individer och dynamiken i tusentals team!

Våra utbildningar handlar till 100% om att göra och det är en kraftfull och beprövad metod för undervisning och lärande som är baserad på en obestridlig verklighet att vi lär oss bäst genom upplevelser. Det som får deltagarna att ändra gamla vanor, ifrågasätta gamla idéer och utforska nya sätt att tänka. Vi tränar otroligt värdefulla färdigheter som kommunikation, samarbete, innovation, problemlösning och ledarskap

Vi stärker både enskilda individer och förvandlar grupper till välfungerande team där medarbetarna lyssnar nyfiket på varandra utan att döma, välkomnar varandras idéer, inte är rädda för misslyckanden och samarbetar mer effektivt utan att behöva konkurrera.

Vi skapar en kultur där vi vågar vara oss själva och där vi skapar psykologisk trygghet.

Resultatet? Det viktigaste en organisation har är sina medarbetare. Att investera klokt i dem ger mångdubbelt tillbaka. Och våra workshops som skapar psykologisk trygghet – ger ett fantastisk ROI.

För en arbetsgrupp där alla mår bra, vågar vara sig själva och samarbetar utan friktion presterar bättre. Tryggheten ger alla möjlighet att bidra och blomma ut till sitt bästa jag. Och det leder till stora resultat. Självklart i form av ett starkare humankapital, men även på sista raden i ekonomirapporterna.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: