välkommen!

Expandera möjligheterna långt bortom din fantasi

COACHING PÅ EN NY NIVÅ

Att arbeta med mig kommer att skilja sig från det mesta du har gjort tidigare. I mitt sätt att arbeta så sker en omfattande personlig förändring på djupet vilket gör att du kommer att se möjligheter och mentala hinder från ett helt nytt perspektiv.

Föreställ dig hur det skulle kännas att:

Vara fri från rädslor och begränsningar

Leva ett liv med gott självförtroende och en sund självkänsla

Leva ett liv utan stress, oro och frustration

Slippa mentala föreställningar som hindrar dig

På djupet uppleva en frihetskänsla, lugn harmoni

Leva livet på dina villkor med mer glädje och lycka

men nu istället så:

Så funderar du allt för mycket på vad andra tycker och tänker om dig och du bär på en känsla av att inte vara tillräckligt bra. 

Oroar du dig för att andra kommer att döma och kritisera dig om du gör din röst hörd. Det här hindrar dig ofta från att uttrycka dina personliga åsikter.

Övertänker du ofta saker och ting, tvivlar på dina beslut, ifrågasätter dig själv, analyserar allt och du kan inte stänga av tjattret som pågår i ditt huvud.

Har du en inre kritiker som ständigt sårar dig, bedömer allt det som du gör och lämnar kvar en känsla i dig av att vara värdelös.

Känner du att du prövat allt men inget har lyckats. 

Har du en djup känsla av att du inte på riktigt lever det liv som du önskar och att det finns så många fler möjligheter för dig – du vet bara inte hur du kommer dit.

Låt inte dina tidigare erfarenheter bestämma ditt framtida liv.

“Känslan i ditt hjärta, ja i hela dig, berättar att det är dags att göra något annat. Livet handlar om att leva nu och göra val som speglar vem du är, inte vad andra tycker att du borde göra”
“Jag kommer att arbeta nära dig för att hjälpa dig att upptäcka och släppa allt som blockerar dig från att vara den lyckligaste och bästa versionen av dig själv”.

ett liv i frihet

Är det möjligt att leva ett liv i frihet. Ett liv där vi inte förminskar oss själva?

Det är möjligt, men för att göra det måste vi först förstå vad det är som skapar våra problem. När vi väl förstår det då kommer inget att bli sig likt igen. 

"Hans coachar mycket fint och med ett otroligt fokus. Han ger allt, av sig själv och sin kompetens för att på bästa sätt stötta och vägleda. Med hjärta, tillit till klienten och värme blir det bäddat för härlig coaching! Kan verkligen rekommendera Hans."
Linnea Jansson Berglund

Vill du att jag ringer dig?

Lämna gärna ett meddelande så återkommer jag snarast.