Gothenburg, Sweden
0703 760 780
hans.akersten@outlook.com

Om att leva nerifrån och upp

Om att leva nerifrån och upp

Leva uppifran och ner

Värderingar och mål kan inte komma till uttryck utan rörelse. Vi är de enda varelserna som stannar upp vid tanken på ett hot eller i närvaro av rädsla eller ångest.

Vi stannar upp och kämpar med att kontrollera våra upplevelser.

Oavsett om det handlar om att tala på mötet fastän det känns olustigt, ta itu med en svår situation på ditt arbete, eller om det handlar om att ta steg efter steg från arbetssökande till anställd.

Vi är så vana vid att leva från huvudet och neråt och hitta meningen med hjälp av våra tankar. Det är här vi fastnar. Vad händer när vi tar steget mot det som är okänt? Om vi släpper kontrollen utan några garantier? Nya dörrar öppnas och nya vägar skapas.

Livet handlar om rörelse

Om att komma ut på arenan och göra sin röst hörd. Om att göra det som är betydelsefullt oavsett tankar och känslor.

Vi tänker ofta att vi först måste må bättre för att sedan börja leva. Det är som författaren som väntar på inspiration innan han börjar skriva när sanningen är den att inspirationen föds i själva skrivandet.

Att leva nerifrån och upp innebär att vi först måste våga leva, trots rädsla och oro, för att sedan öppna upp för livets egna belöningar.

Att leva nerifrån och upp betyder handling. När du står där utan hopp eller tro på att du kan uppmanar jag dig att ta ett steg, sen ett steg till och ett steg till.

%d bloggare gillar detta: