välkommen!

Arbeta smartare och nå riktigt bra resultat


kontakta mig

arbeta lite smartare

Den här utbildningen hjälper dig att fokusera på rätt saker och frigöra tid till det som är viktigt.

Din dyrbara tid

Planering och prioritering av sin tid är idag en av de största och viktigaste utmaningarna på de flesta arbetsplatser idag.

Rätt planering och struktur ger oss bättre fokus, högre effektivitet och ett bättre resultat.

Läs mer

Personlig utveckling på riktigt

Vad är det som styr oss och som hindrar oss från det som vi vill göra? Glöm att flum och gör dig beredd på förändring på riktigt. Jag ger dig kunskaper och insikter så att du kan leva ett gott och ett balanserat liv.

Läs mer

Verktyg och metoder

Glöm post-it och lösa lappar som försvinner. Nu får du samlat allt som du ska göra på ett ställe. Du får marknadens bästa att-göra-listor och handlingsplaner. Du får en överblick och det lättare för dig att prioritera.

Läs mer

Flow. Fullt fokus. Eller i zonen.

Många tror att fokus endast innebär att säga ja till den sak du måste fokusera på. Men det är inte hela sanningen. Du måste träna på att säga nej till de hundra andra sakerna som ska göras.

läs mer

Erfarenheten från 1000 tals deltagare

Utbildningen bygger på erfarenheten av 1000 –tals deltagare som har gått igenom utbildning i att planera. Det är en interaktiv utbildning vilket innebär att du får prova på de olika momenten praktiskt. Då får du en känsla av hur du gör och vad du har behov av.

Läs mer

Mer av dig

Ditt arbete kommer att utgöra en stor del av ditt liv och då kan det vara viktigt att ha en känsla av att göra ett bra jobb.  Genom att skala bort allt onödigt så får du och dina talanger mer utrymme.

Läs mer

Individanpassad

En utbildning ska leda till en faktisk förändring och inte bara presentera en massa idéer och inspiration, som sedan inte blir genomförda i praktiken. I min utbildning arbetar jag med enskilda eller i små grupper. Det ger mig möjlighet att anpassa innehållet efter deltagarna.

Läs mer

Känner du att du vill:

Bli bättre på att ta hand om din dyrbara tid så att du har tid och ork över för det som är viktigt? Först och främst. Vad är det som är viktigt för dig?  Detta kan låta självklart. Men många gånger slösar vi vår tid på saker som inte har någon betydelse eller som kan lämnas att göra en annan dag. Vilka uppgifter eller aktiviteter kommer att bidra till att du uppnår dina arbetsmål?

Bli bättre på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter? När du har bestämt vilka arbetsuppgifter som är viktiga för dig så kommer det att bli betydligt lättare för dig att prioritera. Jag ger dig några riktigt bra metoder och verktyg så att du lättare kan prioritera och planera det som är viktigt och som ger resultat.

Fokusera och koncentrera dig? Flow. Fullt fokus. Eller att vara i zonen. Visst har du hört talas om det? Jag är också ganska övertygad om att du har varit i detta tillstånd vid ett flertalet gånger. Tillfällen då allt bara flyter på med automatik utan att vi behöver fundera på hur vi ska göra.

Att vara i flow är att vara fullt koncentrerad och fokuserad och det är ett tillstånd som det är skönt att vara i. Men i vår vardag, hur tar vi oss då in i detta tillstånd av fullt fokus?

Minska din stress och öka din professionella effektivitet? De flesta människorna vill uppleva ett större lugn och mer harmoni. I mitt sätt att arbeta så sker en omfattande personlig utveckling där vi går bortom tekniker och strategier. Jag kommer att ge dig det absolut bästa  inom personlig utveckling.

Ha redskap för planering som verkligen fungerar och få konkreta metoder för att få kontroll, överblick och tid för dina viktiga arbetsuppgifter? Många gånger när man kommer ifrån en utbildning så är man laddad till att göra en förändring men sen när man är tillbaka i vardagen är det lätt att hamna tillbaka i det gamla  beteendet. I min utbildning blandar vi praktiska övningar med teori

Minska händelsestyrningen och få bättre framförhållning? Att ha en bra framförhållning är en viktig ingrediens för att nå ett bra resultat.  Är du ute i god tid ökar chanserna avsevärt att du utför dina arbetsuppgifter med hög kvalitet. Till skillnad från när du är stressad och gör uppgiften i sista minuten.

Vill du uppleva personlig utveckling på ett sätt som du inte har varit i närheten av tidigare och frigöra tid till det som ger ​resultat? Vad är det som styr oss och som hindrar oss från det som vi vill göra? Glöm att flum och gör dig beredd på förändring på riktigt. Vill du leva ett balanserat liv, utan att behöva förändra någonting alls. Det handlar om att förstå. Inte om att göra.

läs mer

istället för att

Min erfarenhet är att väldigt många människor upplever sig ha dålig kontroll över tiden. De känner att de inte får tillräckligt mycket gjort på dagarna och känner sig ständigt stressade över att inte hinna med det de ska.

Många jag träffar känner sig splittrade och händelsestyrda . De hinner aldrig klart och hoppar mellan olika arbetsuppgifter.

Man saknar tydliga mål och får därför svårt för att prioritera sina arbetsuppgifter.

Man vill vara andra till lags, har svårt för att säga nej när någon ber mig om en tjänst fast jag man planerat att göra något annat.

Man skjuter upp de viktiga arbetsuppgifterna och gör de lättaste först.

Läs mer

Vi har under många år jobbat med att hjälpa människor att planera sin arbetsuppgifter och har mängder med nöjda kunder!

“Engagerad, närvarande och mycket inspirerande. Varje företag skulle ha en sådan här tränare och coach”

Tomas Malmborg
Säljare på Consilium Säkerhet Väst AB
“Kursen i planering som Hans Åkersten ger är mycket bra och lärorik. Jag gick kursen i min tidigare befattning, då jag var chef för en underhållsplaneringsenhet på Göteborg Energi AB.
Jag fick många nya insikter och kunde omsätta mycket av kursmaterialet i mitt arbetet. Jag fick också en mycket bättre struktur på min vardag, och kunde lättare prioritera mellan mina arbetsuppgifter.
Jag kan varmt rekommendera kursen. Som utbildare är Hans lyhörd och pedagogisk. En riktigt bra utbildning!!”

David Knutsson
Senior Analyst Energy Systems at Göteborg Energi AB
“Hans är ett energiknippe utöver det vanliga. Han har en entusiastisk karisma, som smittar av sig på omgivningen och ger ett driv till att själv prestera. Jag använde Hans när jag behövde hjälp med att planera, styra upp och sätta en struktur för hur jag effektivt skulle administrera min arbetsvecka. Det blev ett strålande gensvar.
Känner Ni att ni inte får den rätta infallsvinkeln för att komma igång med att organisera arbetsdagen, ring Hans. Ni kommer därefter att ställa er frågan; varför har jag inte gjort detta tidigare”

Benny Helgesson
auktoriserad revisor/authorized public accountan at Refima
“En mycket bra utbildning som har gett mig många bra tips och idéer som jag använder mig av i min vardag idag!!”

Börje Uppgård
Account Manager at Ahlsell AB

Vill du att jag ringer dig?

Lämna gärna ett meddelande så återkommer jag snarast.